konstiga tider..


och det tar aldrig slut. Det är överallt och hela tiden.. Vad är det som händer? För tillfälligt är jag helt slut på allt jävla tjaffs och allt skit. Men vad ska man göra.

iallafall så började helgen väldigt bra. Åkte till Gävle och klippte mig och hade det mysigt med kajsa! Åkte hem och bakade en snopptårta till lina i present, som hon också blev väldigt glad för! :) Också lite myspys på kvällen med agnes, jakob och lina :) På lördagen åkte vi först skoter och på kvällen åkte vi och firade lina! Åt god mat och hade väldigt trevligt, senare mot kvällen blev allt fel och tjaffs så in i norden, så det blev en tripp till tierp och sen hem till kajsa! Så var den dagen slut! Idag, slappdag för hela slanten! Ska bara njuta av den sista lovdagen!

Iallafall, grattis till lina som fyller 18 år idag! :)





Förut, då det var som bäst! :)







































Nu blir det one tree hill resten av kvällen.

sportlovet börjar gå mot sitt slut..


Och inte allt för mycket har jag gjort. Var med lina och tränat är väl det jag har gjort. Har ändå vart skönt att bara tagit det lugnt.

Men tiden bara springer iväg.. Fira lina i helgen, sen åland, fjällen och inte allt för snart är det påsklov! :) Och snart är det sommarlov, då treorna tar studenten och själv får man vänta ett år till. Men men :) 

Sen morgondagen kommer nog bli mysig. Åker in till kajsa i Gävle runt ett, två. Ska klippa mig och så. Sen åker vi hem och har det lite mysigt och kanske hittar på något roligt till lina, tror agnes kommer också! Och sen på lördag så ska vi fira lina! :D Vilket nog kommer bli ett trevligt avslut på lovet! :) nu, sovaaaaaaaaaaaaaaaa!

Finfint väder


Jo tack! Solen skiner här och det gillar vi! Hoppas inte på mer snö, för nu är det tillräckligt! 

Igår skottade vi av taken och jag säger då de, fy fan vilket slit. Men iallafall så gick det bra och efter det tog jag och lina en sväng in till Gävle där agnes och kajsa var. :) Var hemma hos agnes och lagade mat och bara hade mysigt! Åkte hem senare på kvällen och somnade som en stock!

Sen i måndags så skulle jag och lina åka skoter.. såklart fastnade jag så det blev ingen tur. Men men, får se om det blir nått på torsdag :)

Själv så väntar jag på att syster ska komma hem så vi kan åka en sväng :) Senare så är det också träning som väntar!

På fredag blir de nog lite myspys bara och på lördag ska vi fira lina som fyller 18 år på söndag! :D Sen så är lovet slut och tillbaka till skolan.. Men bara 5 veckor till påsklovet, då alla har lov samtidigt.
Vecka 11 på onsdagen så ska vi åka upp till fjällen, vår familj och agnes familj! Kommer nog bli väldigt skoj, men ska tydligen prova på snowbord? vi får se..






Men iallafall, klä på sig och göra något vettigt! puss

Sportlov för hela slanten!


Ligger i sängen och bara slappar. Har storstädat mitt rum, vilket var väldigt behövligt..

Den här veckan har gått väldigt fort. Två skoldagar, sen praktik och i fredags temadag som var helt okej. Sen var det äntligen helg, vilket som innebärde sportlov! :)
Var hemma i fredags och laddade inför cupen i Östhammar. Gick hyffsat, vann gruppen men åkte ut i kvarten, vilket inte gjorde någonting för jag var helt död!
Sen var det bara hem och göra sig i ordning för party! :) Åkte först till mia och sen till hans och jag säger då bara det, vilken jävla kväll.
Alla var bara konstiga och dryga, alla fick sneslag och bara förstörde för alla andra! En hemmakväll hade faktiskt suttit fint. Men men :)

Söndag idag iallafall. Sportlovet börjar imorgon och jag ska inte göra något annat än att njuta! :) Agnes och lina kommer om en stund och kanske linnea, ska käka och bara ta det lugnt. Sen imorgon blir det kanske en skotertur, vi får se :) Har än inga roliga planer för veckan, men nått skoj kommer det nog att bli! :)

Nu en dusch för att vakna till lite! puss




glader :)

slö dag..


Jo tack! Hade bara två lektiner idag och slutade runt 12. Så ungefär runt ett när jag kom hem har jag bara legat i sängen.. Helt död. Har också fastnat för 90210, så de är det jag har kollat på nu hela dagen..

Imorgon praktik, samma torsdag. Fredag någon temadag, så ingen skola och efter det lov! :) Också Östhammarscupen i helgen, får hoppas på att det går bra och försöka att inte åka ur.. Men vi får se :)

Ska försöka hoppa in i duschen nu och sen ta en tidig kväller, så man är pigg imorgonbitti! :)

Godnatt



Ligger lite efter..


Som sagt så har det inte skrivits sen i måndags, men det är inte alltid man har tid..

Denna dag har vart väldigt trevlig må jag säga. Började med att jag och wänge tog skotern och åkte ner till agnes och grillade korv. När vi kom dit så satt agnes och pontus i solen och hade det underbart, så vi slog oss ner och började att grilla. Var där ett tag men sedan begav vi oss hem. Det gick också jätte bra att åka och med solen framme blev det ännu bättre! :) Ungefär 5 minuter efter att vi kommit hem så kom agnes. Så då åkte vi ut en sväng vi med. När vi kom hem så fanns det pizza, vilket satt väldigt fint!
Har också precis kommit ut ur duschen, agnes åkte väl för ett tag sen.. Så nu håller jag bara på att fixar lite tills imorgon.


Ska också försöka kolla igenom lite läxor som måste göras..


Den här veckan har väl vart bra. Skolan i måndags och i tisdags var väl ioförsig bara piss, men iallafall. Sen praktik onsdag och torsdag, vilket faktist var något som va roligt. Var också på nån slags informationsgrej om någon ny produkt i onsdags, vilket var jättetrevligt. Fika och gratisprudukter, inte helt fel! :) 
      I fredags så vet jag inte vad som hände.. Kom hem runt 17 tror jag och kvart i 18 slocknade jag i sängen. Vaknade runt 10 på lördagen, så runt 17 timmars sömns sådär satt ju inte helt fel.. Så på lördagen blev det lite party uppe hos carro :) Väldigt trevligt faktiskt, lite tråkigtheter men iallafall!

Sen är det ju också alla hjärtans dag idag, så har haft en kanondag! :)


...




Måndag morgon


Måndag morgon!

Sitter och håller på med vårt företag "fashion". Går väl helt okej, men lite segt. Men snart lunch, får hoppas på nått gott!

Vaknade runt 07.00 och kände ingen ork för skolan, men så blev det iallafall. Engelska senare och specialidrott. Har ett enormt skavsår, så vi får se hur de går. Också träning senare ikväll, hoppas det går bra där med.

I helgen så var det iallafall kommuncupen. Spelade faktiskt rätt bra må jag säga, men räckte inte så långt.. Men hade väldigt kul och det är jag nöjd med! Senare åkte vi till tierp. Drog en sväng till Anton Theberg, vilket var mysigt, men lite dött. Men åkte hem runt ett någonting, vilket var väldigt skönt!

Igår blev det en slappdag. Pluggade lite faktiskt, men inte allt för mycket. Somnade rätt tidigt, vilket var skönt!
Imorgon får vi se om det blir en tur till agnes! :)

Men nu blir det att skriva anställningsavtal! Herrå


KOMMUNCUP IMORGON, LADDA!


Hej och hopp

Har inte vart så bra på inlägg den här veckan, men vad gör det :)
      Har iallafall vart en bra vecka, som jag trodde :) Inte mycket plugg och fotbollsträningarna har vart kanon! I tisdags sov jag också hos agnes, så då hade vi en liten myskväll, åt väldigt gott och hade det trevligt! Sen praktik, vilket gick bra som vanligt och jag trivs fortfarande :) Så det gillar vi!

I torsdagskväll så drog jag, kajsa och wänge ner till Sockholm. Skulle kolla sommarjobb imorse och det gick väl rätt bra faktist. Så vi får se om vi får det! :) Men efter det så blev det shopping. Hittade nästan lite väl mycket, men bara bra det :) Men sen så var det väldigt skönt att komma hem. Har bakat lite bullar till klassen imorgon och bara tagit det lugnt.

Men imorgon är det iallafall kommuncup. Vi har första matchen som börjar 08.00, så upp klockan 06.00 imorgon! (Y) Men kul ska det iallafall bli.

Men ska snart sova, men tänkte röja lite i garderobben först och eftersom jag fastnat för disneyfilmer så ska jag samtidigt kolla på Robin Hood! Godnatt :)

:)


RSS 2.0