Härligt må jag säga! :)


Tiden bara springer iväg..

Snart februari, känns bara konstigt. Men bara bra för snart blir det sommar!
      Inte kul att det bara snöar hela tiden heller.. är snart insnöade här, så det får gärna sluta nu! För övrigt så har dagen vart väldigt lugn, vaknade runt elva, gick upp och pluggade en stund. Började också att titta på skotrar, eftersom jag nu har skoterkort! Men vi hittade två stycken och vi ska köpa ena tror jag :) Ska straxt åka till gävle för att kolla på den andra, så vi får se om vi köper den med! Så det ska bli kanonkul!

Tänkte också käka med familjen i gävle. Ska bli väldigt trevligt! Ikväll är det väl bara att kolla film, var wallander ikväll och inte johan falk? :S Men lika bra dom med. Men imorgon ny vecka, vilken kommer bli väldigt härlig tror jag! :) Men nu ska vi åka!

HERRÅ

ja så kan det gå ..


Hejje

Ligger här och småsover faktiskt.. Rätt slut från gårdagen då vi hade lagfest här hemma. Runt 18 så käkade vi och hade trevligt. Sen gick gammeltackorna ut och nåra satt kvar inne. Sen blev det både bastu och bad och vi hade väldigt trevligt!
      Runt ett någonting så var jag väldigt trött och onykter.. Lina och ewe var kvar så kände inte att jag ville lägga mig, men tillslut så kände jag att det var dags.

Imorse, vaknade jag runt 11? Fattade noll. Skulle också på skoterkurs 13 idag, så det var ju tur att jag vaknade. Tog en dusch och sedan åkte jag iväg. Hade lite teori och körning men också slutprovet :) Såklart hade man alla rätt så nu har jag skoterkort också! :)

Men kom hem och har inte gjort nått alls, agnes, lina och kajsa kommer snart iallafall, så vi ska ha lite myspys tänkte vi. Har tänt i bastun och så :) Jakob och adam kommer nog en sväng senare också.

Tänkte också tända lite ljus innan dom kommer :) Hej sålänge.



Åh, va jag vill :)

trallalalala


Helgen är på ingång! :)

Imorgon lagfest här hemma. Bastu och bada bubbelpool står på listan och bara ha askul! :D Sen lördag scoterkurs och kvällen är fortfarande ett frågetecken


Idag blev det ingen praktik.. Har skottat lite och så istället :P Sen runt 17 åkte jag på skoterkurs. Rätt onödigt egentligen, men på lördag blir det lite mer teori, körning och prov! Sen har man skoterkort :D
      Igår så var jag först på kicks, sen åkte jag hem för träning! Grym träning faktist, väldigt skönt att sova på det :) Vi har också sätt spelschemat till kommunncupen. Vi möter Tierp DFF, Söderfors 1, månkarbo och Karlholm, så det ska bli riktigt kul! :)

Sitter och kollar på Quasiemodo, snart pocahontas :) Har fastnat i nå tecknat grejs :P Men oj så bra det är!

Men ska försöka sova så fort som möjligt, men får se hur det går! Men godnatt :)



This is goood ;)


Tisdag kväll


Kort inlägg!

Rätt bra dag, men åkte hem tidigare, så blev ingen engelska.

Kom hem och senare skulle jag ha åkt till agnes, men jag la mig i sängen och somnade.. Helt död! Så det blev inge agnes, får ta det nästa vecka! :) Fixade en brasa och tände lite ljus istället, mys!

Mor och far kom också hem idag, kul att träffa dom litegrand. Men nu så är det dags för sängen så man är pigg på praktiken imorgon! :)

Det ska tydligen också komma in ett snöoväder imorgon, vilket vi inte gillar!

Natti!!



Helt okej! :)

Ja ni ..


Måndag, trött som en jag vet inte vad?

Först specialidrott och på det en träning! Helt slut kan jag säga.
Men skolan var faktiskt helt okej, gick rätt fort. Bara engelskan som är lite tråkig.. Men den klarar vi säkert! :)

Har också hunnit satt på en tvättmaskin och även diskat. Också tränat rätt hårt, så känner mig rätt bra!!
Imorgon skola, sen efter de ska jag nog dra in till agnes. Sover där och sedan praktik! :) Åker nog hem på onsdagen också, så man får träna lite då med.

Men vill gärna ha helg så fort som möjligt, är redan slut efter en dag? herregud, vad har hänt.

Försov mig också, (vilket är väldigt vanligt när det gäller mig nu för tiden) men hann iallafall, trodde jag.. Såg bussen åka förbi när jag var påväg ut, så morfar fick köra mig istället. Men kom iallafall till skolan.

Nu ska jag sova tror jag, är väldigt trötter! :) Godnatt

















De bästa <3


söööndag


Hejhej

Söndag idag. Har precis kommit hem efter en tur i skärplinge! Har vart och käkat på pizzan för att pappa fyller år :) 

Har också vart ute och gått en sväng med syster. Härligt må jag säga!
Ikväll så blir det att titta på johan falk, längtar faktist lite till frankie! ;)  


Gårdagen blev faktist lyckad :P Vi var hemma hos kajsa och käkade och hade väldigt trevligt! Det var jag, agge, lina, fia och kajsa. Anton kom också lite senare :) En stund på slutet dök också pierre, adam och pontus upp :) Trevligt det med! Men sen så var det dags att åka hem! men tack för kvällen! :)

Nu ska det iallafall fixas lite till imorgon! puss




:O)



trötter


Sitter hos kajsa och fia och är lite sisådär onykter!

Ska nog snart hem tror jag, då det blir sängen. Men för övrigt, en super bra kväll!!!



Godnatt alla! puss

Finte


Heeeeelg imorgon! :)

De här två dagar har gått väldigt fort! I onsdags åkte jag till gävle till tio. Började då min praktikdag och den gick bra! :) Ett minus är att mina fötter började värka lite väl mycket.. men ändå. Gick till agnes runt halv fem, då vi lagade mat och hade väldigt trevligt! Kollade på film och somnade runt tolv.

Imorse så gick jag upp runt åtta. Kändes inte allt för bra när jag såg att agnes låg kvar i sängen och gottade sig! Men iallafall så traskade jag iväg och började dagen med att damsuga golvet inne på kicks. Sen resten av dagen hade jag faktist väldigt kul må jag säga! Hoppas det fortsätter så! :)

Imorgon, fredag! Vilket innebär helg. Har inte allt för jobbiga lektioner så det är bra. Kvällen är fortfarande oklar, men nått skoj blir det! Nu fika och sen sova :) puss




Vill ha bort den här dumma snön och få sommar så man kan bada och sola!

lite snabbt..


Heeeje

Trött så in i norden, så lite snabbt om dagen.

Började med att jag försov mig, så det fick bli mjukisdag och helt osminkad. Väldigt skönt faktsiskt, men ändå. Hade svenska, näthandel, lunch, turism och till sist engelska. Trodde jag skulle dö på engelskan, så okoncentrerad och trött! men jag höll ut..

Kom hem och min familj hade åkt till Stockholm. Så har vart själv hela dagen, men inte klagar jag för det! :) Har gjort mat och bara tagit det lugnt. Har fixat inför morgondagen och nu väntar sängen!

Praktik imorgon också, så hoppas det blir kul! Puss



bläääääääääääääääää :/

Trött ? Jo tack



Heej

Hemkommen efter ett hårt träningspass, är faktist helt slut! Men känns faktiskt väldigt skönt. Har lite sovmorgon imorgon, eller iallafall till åtta någonting (Y) Har inte allt för jobbig dag heller, så hoppas den blir bra! :)

Vet inte om jag åker in till agnes imorgon, vi får se hur det blir.

Förövrigt så har dagen vart ganska bra. Tungt att gå ur sängen imorse, men det gick tillslut. Fick ingen vidare sömn, men som sagt så gick det bra! Har också påbörjat engelska b kursen, känns lite läskigt faktist.. men det kommer väl antagligen gå bra det med!
Specialidrotten var inte så pjåkig den heller. Faktist riktigt kul idag! Får hoppas på det hela terminen. Om vi har tur satt säga!

Men nu sitter jag nästan upp och sover, så det blir att fixa lite tills imorgon och sen sova! :) godnatt!

Galet ?



Söndag, igen.

Känns som att dagarna bara går förbi.. Man hinner inte göra ett dugg, som idag. Har bara kollat film hela dagen. Har ioförsig inte haft lust med nåt annat, men ändå.

Iallafall så blev gårdagen väldigt lyckad! Skulle ha åkt till mia en sväng, men det blev lite sent hemma hos agnes så åkte direkt till rasmus. Rätt mycket och trevligt folk faktist, men den sista halvtimmen när nästan alla hade gått hem var nog roligast. Blev väldigt mycket dans och skratt må jag säga :) Sen bilresan hem var inte heller så pjåkig ;)

Men iallafall, tack för gårdagen alla! :)

Imorgon väntar en ny skolvecka. Får hoppas på en bra, så man har lust att gå.. Har ioförsig 2 dagarspraktik, så det blir nog bra! Ska nog sova hos agnes också, så det ser vi fram emot! :) Nu ska det sovas så man är pigg och glaa imorgonbitti! :) Natti



Som sagt, helgalen kväll! :D Kommer mer bilder sen! :) 

Lördag kväll,



Hej

Inge inlägg sen i onsdags så här kommer lite om veckan :)

I torsdags så hade jag också praktik på kicks. Ingen rolig människa träffade jag, men helt okej dag ändå :) När klockan blev fyra var det dags att sluta, då agnes kom och skulle äta :) så hon käkade där, så runt fem tog jag bussen hem. Kom ända hem den här gången så det var bra iallafall :)

Igår så skulle jag gått i skolan men det blev inte så. Var så nere i kroppen så jag orkade inte, så jag stannade hemma istället, vilket var det jag behövde! :) Så på kvällen så åkte jag till agnes, där jakob, lina, adam, och kajsa var :) Spelade spel och kort, kanon kul :)

Imorse, eller klockan ett vaknade jag och gick upp och åt frukost :) sen har jag bara fixat och donat lite här :) men nu snart så ska jag och wänge åka ner till agnes och käka lite, sen så åker vi till rasmus på lite partaj för att han har fyllt 20, så grattis till honom! Ska först till mia och förfesta lite med nåra en sväng, så det här kommer bli awesome :)

Nu ska det fixas och så, puss!




Kanske världens snyggaste människa!

Onsdag



Ett litet kort och snabbt inlägg!

Mår lite halt sisådär faktist, men vi får hoppas på en förbättring! :)
Igår tog jag en sväng till agnes på kvällen :) Hade en väldigt trevlig kväll, myspys och film med lite gott :)

Idag så började min praktik på kicks i gävle. Gick faktist väldigt bra må jag säga, kommer nog gå väldigt bra! Kanon människor som jobbar där också, så roligt kommer jag absolut få! Sen åkte jag hem och de där jävla bussarna!!! Fick stå 45 min i skutskär och frysa häcken av mig innan det kom en buss.. Bara älskar´t.

Iallafall så var jag helt slut när jag kom hem, men drog på träning iallafall. Magen var inte på min sida som vanligt, så det blev duschen en halvtimme tidigare!
Åhh, men iallafall, får hoppas de är borta imorgon för då ska jag tillbaka till gävle och praktisera!

Nu ska jag iallafall kolla film och sova! I skuggan av värmen blir det, vilket är en sjukt bra film! Men iallafall, godnatt :)

Dagens häftigaste: Rolf lassgård kom in på kicks idag och kollade på nån parfyme, bara en meter från mig, oj oj oj säger jag bara! natti :)

Skolstart imorgon!



Måndag den 11, vilket innebär att skolan börjar imorgon.

Kan bli lite jobbigt att gå upp imorgon, med tanke på att man helt och hållet har gjort om dygnen. Men jag ska försöka att somna innan 3 iallafall :)

Idag har jag inte gjort allt för mycket faktist. Tagit det lugnt, sytt in ett par byxor, fixat lite inför morgondagen och vart iväg och tränat en stund. Får se hur det blir den här säsongen, men vi får hoppas på att det blir bra! :)

Imorgon som sagt så ska jag till skolan. Får hoppas att vi inte gör allt för mycket, men det kommer vi väl antagligen. Men det positiva är att vi ska börja praktiken redan på onsdag. Så imorgon åker jag till agnes och sover där :) Har inte vart i hennes lägenhet heller så det ska bli lite skoj faktist! :) Börjar inte förns halv elva på onsdag, men får se vad det blir för arbetstider sen.

Får se om jag åker hem på onsdag för att träna eller om jag stannar hos agnes! Vi får se, vi får se :)
Nu ska det iallafall sovas, för imorgon ska man tillbaka till älsklingsHÖGBERGS!! :)

Godnatt :o)



Jag vill, jag kan, jag ska! Får se om det räcker, vilket vi hoppas på! :)

Helokej söndag! :)



Hejsan,

Söndag idag, skolan börjar på tisdag, och jag har panik?
Vill inte börja skolan, men ioförsig så är det bara en termin kvar, så det kommer väl gå fort antar jag.
Har också praktik två dagar i veckan, vilket jag faktist ser fram emot. Så det kommer antagligen gå fort.?

Iallafall så åkte jag till kajsa och kollade på film igår. Paranormal activity blev det, usch är nog det ända jag kan säga om den!!
Agnes var också där, skulle bege oss till henne runt tio, men blev kvar till nästan ett? :S Var väldigt mycket att prata om tydligen.. Men det var en bra kväll faktist! :) Och kajsa får faktist ta och krya på sig, för vi ska göra nåt jätteskoj nästa helg! :)

Nu iallafall så ska jag åka till skärpling. Ska hem till lina och få träffa henne igen! Längtar faktist :D Men hon är väl brun och äcklig, men iallafall, ska bli kanon! :) hejs




<3

Jag vill och jag ska!



Fredag eller lördag kan man väl säga.

Iallafall så har jag vart i stan idag med syster. Provade väldigt mycket, men det blev bara jeans och en bh. Men syster hittade lite roliga saker iallafall :)
Åkte hem och vi var hemma själva, så vi tog oss ett fotbad :) Väldigt skönt faktist, så nu är man alldeles len om fötterna :)
Sen dess har vi bara suttit framför tv:n och häckat. Har typ nyss tagit en dusch och nu sitter jag här och ska snart sova.

Sista dagen på lovet imorgon, iallafall som man kan göra något på. Ska väl vara med kajsa och agnes antar jag så nåt roligt blir det väl! :)

Lina kommer också hem imorgon, ska bli trevligt att träffa henne igen. Tre veckor har det gått sen hon åkte, men tiden har gått fort ändå! Men det ska iallafall bli toppen att träffa henne! :)

Men nu ska det sovas! :) puss




Bara en enda sak,

Absolut



Sitter här i köket och tittar ut och det bara vräker ner en massa snö! Usch, men ändå mmm :)

Tog en promenad idag, väldigt skönt faktist. Men så tråkigt att det var så mycket snö, man blev så blöt om fötterna :/ Men vad gör det om 10 år!
Har inte gjort allt för mycket sen jag kom in. Fixat litegran och spelat lite kort med wänge och mamma. Fixat en brasa och lite sånt.

Gårdagen var väl rätt bra faktist. Lite stressig, men bra! Åkte ner till kajsa när jag hade vaknat. Började planera dagen och hade lite mysigt :)
Blev så att jag, kajsa, agnes, pierre, jakob och adam skulle åka och bowla i uppsala. Skulle tagit fem tåget från tierp, men jag hann inte så jag fick ta sex tåget själv istället. Tåget var försenat så fick kuta till bowlingen när jag kom fram, hade faktist hjälpt om jag hittat, men det var faktist lite härligt att yra omkring själv i uppsala en sväng! :)

Kom väl runt kvart över sju och vi hade banan från sju till åtta. Så runt 45 minuter fick jag väl lira lite, underbart! :)

Sen vid åtta var det nästan bara att kuta igen då, eftersom tåget skulle gå 20 över. Men sen visade det sig att det var försenat det med! Men kul med en liten tripp iallafall! :) Efter det åkte alla hem hit och badade en sväng! Trevligt hade vi, men sen åkte alla hem och jag gick och la mig :) Men tack för en trevlig kväll iallafall!



Snart kommer kajsa, agnes, fia och emma hit. Vi ska laga lite mat, tacos står på listan som alltid. Men vi älskar´t! Ska väl kolla nån film och ha myspys senare! :)

Nu ska jag iallafall spela bloons! Hejhej!




Nu är det dags!



This is shit




Tisdag, skola om en vecka, känns inte allt för bra faktist! Ska ioförsig ut på praktik två dagar i veckan, men bara skola över huvud taget! Men jaja.


Gårdagen blev en hemmakväll faktiskt, hyrde två filmer så det var vad jag gjorde! Kollade på i love you, man och tournament eller nåt sånt.. Huffsade bra filmer faktiskt, det är något jag rekomenderar! :)
Iallafall så var det cup idag i gimo. Kände att det skulle gå rätt bra men det sög så mycket så att det inte ens var kul.
Fick lägga en straff vid mål och en vid halva plan och missade båda, kändes inte som att det var min dag direkt! Men så kan det ju också gå.

Kom hem, då agnes och jag bestämmde oss för att åka till kajsa en sväng. Kollade lite halft på kopps men började sedan kolla på wedding craschers. Samtidigt så hade vi gjort (alla andra förutom jag) lite fruktsallad och en massa glass, som vi fetade i oss, mums! :) Kom hem för ett tag sen, så ska väl sova snart!

Iallafall så är det inte långt kvar på lovet, så det gäller att göra lite kul nu in i det sista! Imorgon tänkte vi iallafall åka in och bowla. Får hoppas bara att det är öppet så vi får litt kul! :) 


Håller förtillfälligt på att somna, så ska nog sova lite nu. Får hoppas att morgondagen bjuder på lite roligheter. Godnatt :)



Du beter dig så jävla dåligt och ändå kan jag inte glömma?




Fan

Biokväll!



Det är 2010 och redan 3 januari, gud så fort det går.

Idag har jag inte gjort mycket alls, städat ur maskinhallen, det sista. Så nu är det klart. Har också var i skärplinge nyss och hämtat mina saker hos kajsa.

Ska också åka på bio idag, tänkte kolla på avatar, hoppas den är så bra som alla säger! Åker med wänge, agnes och kajsa, så vi tänkte ha lite mysigt. Också skönt att komma ut lite och få tänka på annat ett tag :)

Gårdagen var jag hos john och anton, det var lite party där, så det var trevligt faktist. Trevlig folk, så tack för de! Kom väl hem runt fyra, så man kan säga att man var lite trött faktist!

Men nu ska jag in och duscha, sedan fixa mig litegran och sedan åker vi till gävle! (Y) Hare!





Får hoppas på det bästa! :)


Kan det bara inte få ett slut .



Nårsafton avklarad! Lokalen blev riktigt bra faktist, väldigt mysigt :) Tror alla hade riktigt trevligt faktist, vilket var bra! Det var ganska mycket skit och krossade flaskor på golvet efteråt, men vad gör det. Det är ju bara nyår en gång om året!

Skulle städat idag, men mamma och farfar hade städat det mesta. Röjde undan lite bord och så bara. Så det var skönt iallafall! :)

För övrigt så hade jag jätte trevligt! Var inte så full innan tolvslaget för att vi skulle fixa med lite saker och så, så efter tolvslaget tänkte jag börja dricka, men det blev lite annat som kom ivägen, så det blev inte så. Blev istället sängen tills alla hade åkt. Jätte tråkigt, men så kan det gå.
Somnade runt tjugo i fyra, och vaknade runt elva med mensvärk så att jag nästan höll på dö! Tog en dusch då det var nära att jag svimmade för att jag hade så ont. Hatar det!!

Har i stort sätt legat i sängen hela dagen på grund av mensvärken och andra saker. Har inte direkt haft nån lust att göra nåt.
Lotta och agnes dök också upp ett tag med pizza, så vi käkade då och sedan åkte de hem igen. Sedan dess har jag legat här och inte rört mig ur fläcken! Men vi får se imorgon hur jag känner mig, hoppas på en förbättring iallafall!

Vill också bara säga tack till alla som kom igår, hade jätte trevligt och det var kul att ni kom! :)




Det var så mycket bättre förr. Mindre tankar, mindre funderingar och mindre utskällningar. Hur länge ska det hålla på, för orken börjar ta slut?

RSS 2.0