Nyår imorgon/idag, kanon! :)



Denna dag har vart seg, jobbig, irriterande och rolig.

Började dagen med att skjutsa ner pappa till skärplinge.
Handlade lite och åkte till örbyhus för att hämta lite sterioprylar. Blev väl kvar där rätt länge, men kom sen iväg.

Kom hem lite innan 18, hade samling 18. Kom lite senare och började träna direkt. Skit träning mot slutet, men sen var den äntligen klar! Åkte hem och gick ut i lokalen på en gång. Fixade lite så det blir mindre till imorgon.
Gick rätt bra faktist.

Sen så gick jag in och då vart det så att jag spelade kort med rasmus. Tillslut så var det jag, rasmus, sebastian, pontus och wänge.
Har suttit hät nu en sväng och snart är det dags för sängen! Och när jag vaknar upp så är det nyårsafton! Vilket vi gillar väldigt mycket! :)

Morgondagen kommer för det första bli så enormt stressig med tanke på vad vi har att fixa. Men det kommer bli så bra så det gör ingenting! :) Blir väl till att fixa sig och sedan är det dags för gästerna att dyka upp och då ska vi fira det nya året och ha så jävla kul tillsammans. :) Alltså, dricka alkohol och ha kul, så ser min dag ut imorgon!


Ska nog faktist lägga mig nu så att det blir morgon fort! För jag känner på mig att morgondagen kommer bli en härlig upplevelse! Godnatt :)





Känner att jag kanske inte hinner göra ett inlägg imorgon så därför säger jag nu, GOTT NYTT ÅR ALLIHOPPA! :D


härligthärligt



En härlig dag har jag haft idag! :)

Började dagen med att jag gick upp rung kvart över 10.
Fixade mig och åkte mot skärplinge där kajsa och fia hoppade på, sedan var det raka spåret mot gävle. Självklart körde jag och det gick väl bra. Lite läskigt att köra i snö, men det ska man väl göra det med! 
Handlade ett par ringar, det var det enda. Kände att det inte var min dag bara, men kajsa hittade lite småsaker faktist.

Efter ett tag kom sanna.p in, så det var trevligt att träffa henne en stund, hade också lite roligt med affe ;)
Åkte väl hem runt 16 nånting, och då var det bara att börja fixa ute i lokalen.

Kajsa och agnes kom lite senare för förstärkning, vilket gjorde att det bara gick bra! Gick in och färgade mitt hår litegran, gick väldigt bra det med!
Vi har också suttit väldigt länge med musiken till nyår! Men nu är den fixad och det känns bara skönt!


Sitter här nu och bara känner hur ögonlocken sakta men säkert bara åker ner, men jag kämpar för att skriva klart det här så att jag får sova! Vilket det är dags för nu :)

Imorgon lite mer fixa och dona, och sedan torsdag, vilket innebär NYÅR! :D




Bara älskar bilden! En kanon härlig kväll hade vi som kommer upprepas på torsdag! :)



Alldeles underbart.



Ny vecka.

Dagen började med att jag klev upp runt 10. Rätt bra faktist för att vara mig. Gick ut i maskinhallen och började plocka ut sakerna.
Agnes, kajsa och peter kom väl runt 12, då var det bara in med borden. Gick finfint dedära, och lampor och så har vi också fått upp! Så det kommer nog bli fint det där.

Har precis kollat på riverside, tror det var sista avsnittet :/ men det kommer väl nått nytt man kan kolla på antar jag! :) Ska snart iväg på träning, hoppas vi blir några stycken iallafall. Efter den tänkte jag stanna hos kajsa och kolla på film och äta lite chips och dipp, med lite gurka och morötter också! :)

Nu ska jag kolla på tv. Hejhej


Söndag,



Söndag och jag är helt slut!

Dagen började med att jag, agnes och adam tog en sväng till gävle! :) Hade en jätte trevlig dag faktist, men tror inte adam hade så värst kul när vi var inne i alla "tjejbutiker". Men men :) Han överlevde iallafall.

Blev lite inhandlat iallafall, så jag är nöjd. På vägen hem stannade vi på donken och käkade lite efter en dag på stan, väldigt gott må jag säga! :)
Kom hem runt 18, har inte gjort så värst mycket sen dess. Många bra filmer var det också som började klockan 21, men det fick bli bodyguard! (Y) Världsfilm om jag får säga något!


Nu väntas en dusch och sen ska jag sova. Upp rätt skapligt imorgon för kl 9 kommer agnes och kajjan. Ska börja inreda "lokalen" till nyår. Kommer bli kanon det dära!

Men som sagt, nu ska jag duscha! Herrå



Som sagt, vilken film! :)


Får hoppas på det bästa!



Hello.

Dagarna bara går och idag är det lördag!
Gårdagen spenderade jag med agge jan. Spelade för det mesta kort, men vi tog också ett långt och härligt bubbelbad.

Vaknade imorse och jag ville åka till Gävle. Men det visade sig att det bara hade öppet till kl 16, och vi vaknade runt ett, så det var egentligen ingen idé. Istället så blev det lite planering till nyår. Ska in i veckan och fixa allt så det här kommer säkert att bli kanon!

Imorgon så ska jag, agnes och adam åka in till stan, eftersom vi inte kunde idag. Ska kolla rean litegran och ha lite myspys! Jakob och linnea är också i stan så tänkte träffa på dom också.


Det har också vart julafton. Fick för det mesta pengar kan man väl säga, men också lite små saker som parfyme, nagellack, läppglans och sånna saker. Men det vart iallafall en bra och trevlig julafton :)

Men nu är det iallafall dags för en dusch, sedan ska jag krypa ner i sängen! Puss och godnatt :)



Ag tussan på bild! Tack för fina helgen :)


Och lina, hoppas du har det kanon i Indien! :) 

JULAFTON! :D



Börjar med ett god jul till allihoppa!

Ska straxt bege mig ner till farmor och farfar, där vi ska fira jul i år :) Hoppas det blir en kanonkväll med en massa mat och julklappar! :)

Ska ta lite om gårdagen också, blev en uppesittarkväll hos carro :) Kom lite senare för att jag hade träning, men dök upp runt nio då alla satt och spelade bingolotto.

Jag käkade lite pizza och sedan var det dags för julklappsbyte. Alla fick ett i var, och jag blev väl grundlurad till en början av maria, men fick sen ett par coola tatueringar, pompoms och ett presentkort på make up store. Kanon!
men det blev tillslut en kanon dag.! :) 

Vaknade runt elva imorse, och då var det julafton! Men som sagt, ska vi ner till farmor och farfar nu, alla börjar bli lite smått irriterade så nu ska jag gå och hjälpa till.

Men alla, ha en bra julafton, för det ska jag ha! :)

Puss på er!


 


LOOOOV



Första dagen på lovet, I LÖÖÖÖÖÖÖÖV IT>!<


Denna dagen började med att jag klev upp runt tolv. Åt frukost och gick direkt ner till farmor. Började på direkten med att pyssla och det tog väl runt 1 timme innan jag kom på vad för roligt kort jag skulle hitta på att göra och när jag äntligen kom på vad jag skulle göra, så blev det misslyckat!..

Jag kände att jag skriver god jul på ett kort och sen får det vara nog! Men fint blev det må jag säga, tror jag har några dålda talanger inom pyssel faktist.
Nog om det, efter det gick wänge hem och jag, teo och nellie tog fram de radiostyrda bilarna och började jaga varandra.
Kände att det var det bästa för idag faktist, känns som att jag borde införskaffa mig en sådan.

Sedan gick jag hem och har väl inte gjort ett dugg sen dess. Spelade lite kort med syster, men jag bara vann så kände att de inte var nån idé att fortsätta.
Men har kollat på beck och har nyss kommit ut från duschen och nu har jag slagit på en film som jag ska somna till!


Imorgon så ska jag först inhandla mig en liten present till kvällen då jag ska på uppesittarkväll hos carro! :)
Men också en julklapp åt wänge. Har ingen aning om vad det blir, men jag hittar väl på nåt roligt! :)
Innan uppesittarkvällen blir det träning, får bara hoppas att vi kommer in den här gången..


Men som sagt, nu film och sova!

Godnatt



Saknar nästan sommarkänslan litegran..

Det är kanon!



JULLOV!

Äntligen så har vi fått lov och jag mår så himla bra! Klarade mitt sista matteprov och jag kan lova att jag är så glaaa :)
Julshowen var väl faktist rätt bra, härliga pojkar det dära!

Kom hem och har bara suttit här och spelat bloons. Går inte allt för bra, men vafan. Bara att köra.
Snart träning, får hoppas det dyker upp lite folk så det blir någelunda kul! men vi får se :)


men ja, gud vad härligt med looov!

Men som sagt, älsar´t

:




:o) puss!

JULLOV IMORGON, UNDERBART!



Hola!

Söndag, igen.

Denna helg har vart väldigt trevlig må jag säga! I fredags så kom kajsa hit och vi hade lite mysigt. Det blev en solning, bad, och pyjamasparty (Y) På lördagen så åkte väl kajsa runt 11 tiden och då var det bara att börja fixa sig för att vi skulle åka med ekerö! Var en härlig tripp, massa glada människor, men det var väldigt skönt att komma hem!

Vaknade imorse och det snöade som bara den! Sara och linnea kom, så vi beställde pizza, vilket var underbart gott! Har precis kollat gossip girl och ska snart kolla på wallander - skytten eller nåt :S
Har också pluggat matte, har nämligen prov imorgon. Det allra sista matteprovet, så får hoppas jag klarar det. Fattar inte mycket, men jaja! :)

Och imorgon är det jullov!! Har längtat väldigt länge och nu är det bara en dag kvar. Så imorgon är kommer det vara ett väldigt glatt humör kan jag lova :D

Nu ska det kollas film och sedan kolla igenom matten innan läggdags!

PussoKram






absolut!



Har nog ingen ork att skriva. Men har iallafall haft en trevlig dag med kaj och lina! <3

Nu duscha och sen sova. Imorgon är det FREDAG!!

Hej!

väntan och hopp,



Det är onsdag vilket innebär att jag har vart ledig och att det snart är dags för träning!

Igår kände jag mig inte allt för pigg för att gå till skolan, så stannade hemma. Missade nationella prov men får se om jag kan göra den nån annan dag. Gjorde väl inte alltför mycket igår, låg mest i sängen och kollade på film och så.

Idag har jag väl inte heller gjort alltför mycket, pluggat lite och har nyss fixat lite mat.
Som sagt så ska jag snart iväg på träning, men tänkte hinna med en solning innan, men får se om jag hinner.

Imorn är det skolan, och upp tidigt! Men bara två och en halv dag kvar i skolan, så bara kämpa!

Förövrigt är jag trött och ja, i stort sätt less på allt. Jag vill ha lov och bara, ja.


Nu ska jag iallafall äta korv med bröd! :)




Härligt med snö iallafall :)

skitdag kan man väl säga,



Denna dag har nog bara vart sämst.

Påväg till bussen bara snurrade det i huvudet, fattade noll. Blev inte bättre påväg till tierp, men skulle ha haft nationella, så tänkte att jag skulle göra det och sen åka hem. Får då reda på att hon inte är där så att det inte blev nåt, så då var det bara att åka hem.

När jag väl var hemma blev det väl lite bättre. Käkade och gick och la mig en stund. Jag vaknade och då var klockan helt plötsligt två, så då gick jag upp. Det var väl ingen människa i huset typ, så då gick jag och la mig igen och somnade.

Vaknar sedan av att lina ringer, så blev då genast lite pigg.

Snart träning, men vet inte om jag ska träna, mår rätt dåligt fortfarande, men vi får se. Åker väl iallafall med och kollar. Vet heller inte om jag ska till skolan imorgon. Men har nationella, så vi får se där också. Har också käkat nyss så nu ska jag väl bara ta det lite lugnt innan träningen.

Hejhej.



Lina
, du gjorde min dag mycket bättre! <33

det bara går om och om igen



jobbig dag

Det är söndag och jag är slut! Men helgen har vart kanon må jag säga.

I fredags blev det lite idol hemma hos sanna med wänge, sanna, kajsa och linnea :) Emil och emma tittade också ett tag. Sedan blev det upp till carro, där det blev lite partaj med dricka och glada människor! Hade faktist väldigt trevligt.

Igår så åkte jag och wänge till agnes först där dom hade gjort mat - tacos :) Käkade där och drog sedan vidare hem till mia och emil, där det bara var tjejerna. Mia fyllde år så vi firade henne, sjöng lite och bara hade trevligt. Killarna kom lite senare och det blev en kanonkväll. Innan dagen var riktigt slut, så blev det utskällning på hög, men så kan det gå.


Vaknade upp idag och kände att allt var fel. Jag får skylla mig själv, men blir bara lite smått arg också. 

Imorn är det sista skolveckan och sen är det äntligen lov. Måste gå måndagen nästnästa vecka också, men det går väl det med.
Har rätt mycket den här veckan, men ska försöka klara det. Två nationella prov, en svenskainlämningsuppgift + tal, "veckans ord" och matteprov. Känns nästan som om lovet kunde ha börjat denna vecka. Men kämpa, det är väl det som gäller, som alltid.


Sitter och kollar på fast and furious och har ätit lite popcorn. Kanonfilm!
Ska sova snart tror jag, så man är någolunda pigg imorn iallafall.

Godnatt




- precis sådär, fast tvärt om.





you really don´t know



Och så fort försvann den känslan.

Jag har gjort fel och det vet jag om. allt jag kan säga är förlåt, om ens det räcker.



Men det är nog ingen som egentligen förstår, inte ens du






Glader :)



 En enormt efterlängtad helg imorgon, så underbart!

Har pluggat naturen och engelskan och jag tror det sitter iallafall! Får vänta och se imorgon hur det går.
Försov mig så blev tyvärr ingen specialidrott, men resten av dagen har väl bara vart dryg. Men iallafall.


Förövrigt så är jag astrött. Kan bero lite på att jag sitter vid datorn halva nätterna och kollar på film, men det får jag ta! Ska iallafall sova ut i helgen!

Och äntligen en vecka kvar i skolan och sedan looooov! åh vad jag längtar :)


Men imorgon är det fredag. Blir väl antagligen att kolla på idolfinalen med flickorna och kanske pojkarna? Hoppas nog erik vinner, men calle är ändå bra. Vi får se, vi får se :)

Så det blir väl lite myspys på fredagen, och på lördag ska jag nog till mia :) Hon fyller år så då ska hon firas litegran. Blir nog väldigt trevligt! :)


Annars är livet underbart! :)
Hej på er













Ni är fantastiska!

för tillfälligt, underbart :)



Helskön dag och det gillar jag!

Hade bara nationella idag så åkte in och gjorde de. Gick faktist rätt bra än vad jag hade förväntat mig, men än så har ju inte resultatet kommit..
Men som sagt så känndes det bra iallafall.

Mamma kom och hämtade mig, så jag fick övningsköra lite :) grymt kul! Kom hem och har pluggat lite naturkunskp. Somnade ett tag och det var dagenshöjdpunkt kan jag lova!

Vaknade för ett tag sedan och nu sitter jag fortfarande med naturen. Går lite långsamt men ändå framåt :)
Ska käka snart och sedan tänkte jag sola om jag hinner med det.


Ska även snart åka och lira lite boll:



Och det gillas starkt!

Imorgon, torsdag. Vilket innebär en dag till och sedan helg! En vecka kvar efter det och jag älskar´t.




Underbart :)


Datorn före plugg, oh ja!



Dagarna bara går och det är väl mindre än två veckor kvar i skolan och till julen? :) I lööv it!

Hade inte sista lektionen idag så fick sluta halv två (Y) kom hem runt halv tre och sen dess har jag bara legat i sängen med datorn. Försökte plugga matte, eftersom att det är matte nationella imorgon, men som vanligt så gick det inte bra, så det fick bli en film istället!

Har också börjat kolla på the Notebook igen, så grymt bra! Ska väl kolla klart på den och sedan sova!

Ett stort lycka till till mig imorgon och godnatt till er.

 Byebye :)






Just like the other days..



MÅNDAG

Jobbigt att ta sig upp imorse, men det gick. Först skolan och sedan hem en sväng innan träning. Var rätt många, så det blev tvåmål nästan direkt, hur kul som helst!

Kom hem för ett tag sen, har käkat lite och bara legat i sängen och kollat runt lite. Min bärbara dator är iallafall igång igen och har nu trådlöst internet (Y)

Hade också nationella idag. Kom ner till salen och det var smockfullt! Skämdes ganska mycket av att bara stå där, men tillslut fick jag mitt prov och en sittplats. Men förövrigt har dagen vart helt okej!

Ska sova nu snart tror jag, är rätt trött faktist. Imorgon börjar pluggandet, så vi får hoppas det går bra!
pusselipuss




?

söndag ?



hello.

Söndag,  vad kan man säga?

Har slöat hela dagen, kollat tv:n och suttit vid datorn. Har också solat, ska försöka bli lite brun till jul och nyår. 


Två veckor kvar av skolan, så det är bara att kämpa nu. Har två nationella prov den här veckan, matte och engelska. Har också mycket plugg, så det får bli en pluggvecka antar jag.

Imorn skola och träning. Kommer hem runt fem så hinner nog inte plugga, så det får bli på tisdag.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Twilight. :)

NATTI



Att man aldrig kan vara nöjd någon gång.

Barndisco, oh yes!



Lång dag och jag känner att sängen är väldigt lockande!


Har precis kommit hem från tierp, har haft barndisco med klassen. Kom väl rätt mycket barn så det var bra iallafall.
Svängde förbi lina på hemvägen där jakob, lina, adam, agnes och kajsa var. Skulle gärna ha
stannat men hade inga saker för övernattning.

Sitter här nu och ska snart in i duschen. Tänkte sen göra lite popcorn och mysa ner mig i sängen och kolla på the Notebook som kanske är världens bästa film!

Imorn ska jag nog åka och kolla på bandy i karlholm. Men det var klockan elva, så vi får se om man orkar gå upp.

Förövrigt så har det vart enormt skönt med helg! Bara två veckor kvar kan man väl säga och det gillas så otroligt mycket!

Godnatt :)


För övrigt:


Åh vad jag vill




Fredagsmys, jag älskart



Hejsan alla glada :)

Det är fredag och jag är så glad för det! Har precis kommit hem ifrån kajsa, vi har bakat extremt fula lussekatter, och som tar var fick hjälp av fia, en väldigt fin insats gjorde hon (Y)

Skoldagen gick väl fint, slutade runt kvart över ett. Det blev raka vägen hem till kajsa då det blev bak i fulla drag!

Ikväll blir det nog lugnt. Tänkte titta lite hockey men kajjan och sedan kolla idol, antingen hos kajjan eller Ag. Kanske ska en sväng till emma senare, vi får se :)

Nu ska jag duscha en sväng och sedan bär det av till skärplinge!

Hejsvejs



Älskar´t





trötter



Ojojoj, vilken dag.

Dagen igår slutade inte bra, fastnade i en film och somnade inte förns två eller vad klockan va.
Sedan var det uppstigning 05.55 och då stänger man av klockan och sedan somnar om. Försov mig, så morfar fick skjutsa mig till skolan.
Kommer fram och vi är 7 styckna (Y) kände nästan att man kunde ha legat kvar!

Resten av dagen gick väl piss kan man väl säga. Mensvärken var iallafall med mig så det blev ingen idrott.
Kom hem runt fyra och har nästan bara legat deckad i sängen.
Orkade med en solning också, där man somnade såklart. Kom in och det blev yttligare en film.

Har precis gjort klart för imorgon då det äntligen är fredag! :D Slutar runt två då är det raka vägen hem till kajsa där vi ska baka lussekatter! :)

Nu sova! :)

Nattinatti


Jag längtar tills imorgon! :)


ledigledigochledigigen



Godkväll :)

Rätt fin och trevlig dag har jag haft. Har ioförsig bara pluggat men vädret har vart väldigt fint och jag har hunnit tagit det lugnt.

Inköp och varuhantering och matte har det pluggats idag, men som alla vet hatar jag verkligen matte. Jaja, fattade inte mycket, men lite fick jag gjort. Tror jag kan inköps provet iallafall, men vi får vänta och se tills imorgon.

Sitter nu och väntar på mat, är så hungrig. Ska sen iväg på träning :) Imorgon uppstigning vid 05.55 och genast iväg mot specialidrotten. Rätt okej dag har jag framför mig och sedan fredag! :)

Snart jullov och snart julafton. Och sedan är det äntligen nyår! Får bara hoppas att det blir kanon!

Nu ska det iallafall ätas och sedan iväg på träning!

herrå :)

Slapp dag..



Hejhejhej

Vaknade imorse och hade lite feber, vilket gjorde så att jag var hemma. Fick också reda på att vi hade nationella prov, så det var ju bara skit!

Har inte gjort så mycket idag, har pluggat lite och bara legat framför tv:n. Febern har iallafall gått över så det är skönt iallafall. Imorn är jag ledig, så då blir det väl en pluggdag. Har prov på torsdag, så får hoppas att det går bra.

Har precis kollat på desperata hemmafruar, och snart är det B & S. Håller också på att ladda hem vinterviken, men tror inte den blir klar idag :/ Men vi får se.

Nu ska jag nog plugga en sväng till, så det inte blir för mycket imorgon då det också är träning :)

Herrå :)

RSS 2.0